Yotuelin blogi

Kiinnostaako kaunis hymy, kiilteen kunnossapito tai karieksen ehkäisy? Yotuelin blogista saat tietoa hampaiden hoidosta, hyvinvoinnista ja kauneudesta. Tervetuloa mukaan!

Reetta Suokas
Hei! Olen hammaslääkäri Reetta Suokas. Minulta löytyy yli 20 vuoden kokemus valkaisu-, laminaatti ym. hoidoista. Lisäksi olen esteettisen hammashoidon edelläkävijä ja suosittu luennoitsija. Nautin työstäni, ja ennen kaikkea innostun päivittäin ihanista asiakkaistani.

• Suomen Hammaslääkäriliiton jäsen
• Implantologian jaoston jäsen
• Protetiikan ja purentafysiologian jaoston jäsen
• Scandinavian Academy of Esthetic Dentistry (SAED) jäsen
• Suomen ainoa European Academy of Esthetic Dentistry EAED (affiliate) jäsen
Riikka Mehtonen
Hei! Olen 46-vuotias ammattikorkeakoulusta v. 2003 valmistunut suuhygienisti. Suhtaudun intohimoisesti työhöni, tämä on ihan varmasti kutsumusammattini. Työni sisältää myös erilaisia terveydenedistämis- ja messuedustuksia sekä kerron hampaidenvalkaisumenetelmistä erilaisissa tapahtumissa.

Meillä on mieheni kanssa kaksi teini-iän ylittänyttä lasta ja asumme Helsingissä. Vapaa-ajalla vietämme aikaa mökillämme Espoossa.
 • Yotuelin tarina OSA 2

  19.09.2017 Sanni Pasanen

  https://www.youtube.com/watch?v=2OSHTm3plow Yotuelin perustajat kertovat alan haasteista. Onko mahdollista ylläpitää valkeaa hymyä ja edistää suun terveyttä samanaikaisesti?

Lue lisää »
 • Yotuelin tarina, OSA 1 18.05.2017 Sanni Pasanen

  Tiesitkö, että Yotuel on espanjalainen perheyritys? Nyt esittelemme perheen ja kerromme tarinan Yotuel-tuotteiden takana.

  Lue lisää »
 • Puhtaus on puoli hammasterveyttä 10.03.2017 Reetta Suokas

  Hammastahnan tarkoitus on estää hampaita reikiintymästä ja ennaltaehkäistä iensairauksia. Etenkin pitkälle edennyt iensairaus voi altistaa sairauksille.

  Lue lisää »
 • Yotuel vuoden parhaiden mainosten joukossa 05.02.2017 Sanni Pasanen

  Vuoden 2016 parhaiden mainosten joukosta löytyi iloksemme tuttuja teoksia. Kiitos Zeeland ja Ari Kivi!  

  Lue lisää »
 • Akuutti, jakso 4: Suunterveyden erikoislähetys 10.01.2017 Paula Olkinuora

  Akuutti, jakso 4: Suunterveyden erikoislähetys. Mitä hampaat paljastavat? Sydänongelmien syy voi olla suussa. Miksi hammaslääkäriin on vaikea päästä? Onko oikomishoidon tulos pysyvä? Halitoosin hoitovinkit.

  Lue lisää »
 • Vanhusten suunhoito 29.09.2016 Riikka Mehtonen

  Tämä teksti on viimeinen osa Hampaiden hoito vauvasta vaariin –postaussarjaa. Edelliset kirjoitukset löydät näiden linkkien takaa: Hampaiden hoito raskauden ja varhaisen lapsuuden aikana, Hampaiden hoito lapsuuden aikana ja Suunterveyden ylläpitäminen aikuisiällä. Viimeisessä osiossa keskitytään ikäihmisten hampaiden hoitoon. Omat hampaat kaiken ikää Kotona asuvien ikäihmisten suunhoitoa voidaan tukea kotikäynnein. Suuhygienisti voi tehdä kotikäyntejä yhteistyössä ikäihmistä hoitavan henkilön tai omaishoitajan kanssa. Kotikäynnin tarkoitus on ikäihmisen ...

  Lue lisää »

Vanhemmat blogijulkaisut »