Yotuelin blogi

Kiinnostaako kaunis hymy, kiilteen kunnossapito tai karieksen ehkäisy? Yotuelin blogista saat tietoa hampaiden hoidosta, hyvinvoinnista ja kauneudesta. Tervetuloa mukaan!

Reetta Suokas
Hei! Olen hammaslääkäri Reetta Suokas. Minulta löytyy yli 20 vuoden kokemus valkaisu-, laminaatti ym. hoidoista. Lisäksi olen esteettisen hammashoidon edelläkävijä ja suosittu luennoitsija. Nautin työstäni, ja ennen kaikkea innostun päivittäin ihanista asiakkaistani.

• Suomen Hammaslääkäriliiton jäsen
• Implantologian jaoston jäsen
• Protetiikan ja purentafysiologian jaoston jäsen
• Scandinavian Academy of Esthetic Dentistry (SAED) jäsen
• Suomen ainoa European Academy of Esthetic Dentistry EAED (affiliate) jäsen
Riikka Mehtonen
Hei! Olen 46-vuotias ammattikorkeakoulusta v. 2003 valmistunut suuhygienisti. Suhtaudun intohimoisesti työhöni, tämä on ihan varmasti kutsumusammattini. Työni sisältää myös erilaisia terveydenedistämis- ja messuedustuksia sekä kerron hampaidenvalkaisumenetelmistä erilaisissa tapahtumissa.

Meillä on mieheni kanssa kaksi teini-iän ylittänyttä lasta ja asumme Helsingissä. Vapaa-ajalla vietämme aikaa mökillämme Espoossa.
 • Yotuelin tarina OSA 2

  19.09.2017 Sanni Pasanen

  https://www.youtube.com/watch?v=2OSHTm3plow Yotuelin perustajat kertovat alan haasteista. Onko mahdollista ylläpitää valkeaa hymyä ja edistää suun terveyttä samanaikaisesti?

Lue lisää »
 • Yotuelin tarina, OSA 1 18.05.2017 Sanni Pasanen

  Tiesitkö, että Yotuel on espanjalainen perheyritys? Nyt esittelemme perheen ja kerromme tarinan Yotuel-tuotteiden takana.

  Lue lisää »
 • Puhtaus on puoli hammasterveyttä 10.03.2017 Reetta Suokas

  Hammastahnan tarkoitus on estää hampaita reikiintymästä ja ennaltaehkäistä iensairauksia. Etenkin pitkälle edennyt iensairaus voi altistaa sairauksille.

  Lue lisää »
 • Yotuel vuoden parhaiden mainosten joukossa 05.02.2017 Sanni Pasanen

  Vuoden 2016 parhaiden mainosten joukosta löytyi iloksemme tuttuja teoksia. Kiitos Zeeland ja Ari Kivi!  

  Lue lisää »
 • Akuutti, jakso 4: Suunterveyden erikoislähetys 10.01.2017 Paula Olkinuora

  Akuutti, jakso 4: Suunterveyden erikoislähetys. Mitä hampaat paljastavat? Sydänongelmien syy voi olla suussa. Miksi hammaslääkäriin on vaikea päästä? Onko oikomishoidon tulos pysyvä? Halitoosin hoitovinkit.

  Lue lisää »
 • Vanhusten suunhoito 29.09.2016 Riikka Mehtonen

  Tämä teksti on viimeinen osa Hampaiden hoito vauvasta vaariin –postaussarjaa. Edelliset kirjoitukset löydät näiden linkkien takaa: Hampaiden hoito raskauden ja varhaisen lapsuuden aikana, Hampaiden hoito lapsuuden aikana ja Suunterveyden ylläpitäminen aikuisiällä. Viimeisessä osiossa keskitytään ikäihmisten hampaiden hoitoon. Omat hampaat kaiken ikää Kotona asuvien ikäihmisten suunhoitoa voidaan tukea kotikäynnein. Suuhygienisti voi tehdä kotikäyntejä yhteistyössä ikäihmistä hoitavan henkilön tai omaishoitajan kanssa. Kotikäynnin tarkoitus on ikäihmisen ...

  Lue lisää »

Vanhemmat blogijulkaisut »

Säännöt

Yotuel-mallikilpailun säännöt

1 Järjestäjä

Biocodex Oy (0580158-7)

Karapellontie 6

02610 Espoo

2 Osallistumiskelpoisuus

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt pois lukien työntekijät niistä yhtiöistä, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun järjestelyjen kanssa.

3 Kilpailuaika

Kilpailu alkaa 18.4.2016 ja päättyy 2.5.2016. Voittajat julkistetaan 9.5.2016.

4 Osallistuminen ja voittajan valitseminen

Kilpailuun voi osallistua vain jakamalla kuvan Instagramissa tunnuksella #eimitäänsalattavaa. Jaettujen kuvien perusteella järjestäjä ottaa yhteyttä Instagram-tilien kautta valitsemiinsa voittajaehdokkaisiin ja valitsee heidän keskuudestaan haastattelun ja/tai tapaamisen sekä muun arvioinnin perusteella malliksi ja mainoksen henkeen sopivimmat kaksi lopullista voittajaa. Järjestäjä voi myös päättää olla valitsematta voittajaa ja jakamatta ehtojen kohdassa 6 mainittuja palkintoja.

5 Voittajien julkaiseminen

Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Voittajat myöntävät järjestäjälle oikeuden julkaista heidän nimensä ilman erillistä suostumusta tai korvausta sosiaalisessa mediassa ja/tai valitsemissaan blogeissa ja vlogeissa.

6 Kilpailu on vastikkeeton

Kilpailuun osallistuminen ei edellytä tuotteen ostamista.

7 Palkinto ja sen jakaminen

Palkintoja jaetaan kaksi. Palkintona on mallisopimus kilpailun järjestäjän toteuttamaan mainoskampanjaan liittyen. Mallisopimuksesta ei makseta erillistä korvausta. Lisäksi palkintoon kuuluu matka Madridiin 8.–10.9.2016 (sis. edestakaiset lennot Helsinki-Madrid-Helsinki ja kahden yön majoitus) ja hymyä kaunistava hampaiden valkaisu Clinica Vilaboan tarjoamana Madridissa. Hampaiden valkaisumenetelmä valitaan asiakaskohtaisesti Clinica Vilaboan suosituksen mukaisesti ottaen huomioon asiakkaan hampaat. Lisätietoa valkaisusta löytyy osoitteesta http://www.clinicavilaboa.es/whitening.html.

Voittaja kustantaa itse muut matkasta syntyneet kulut mm. mahdolliset matkakulut Suomessa sekä Madridin-matkan aikana syntyneet ruoka- ja paikallisliikenteen matkakulut.

Palkinnon arvo on noin 1200 euroa. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi eikä sitä voi siirtää toiselle henkilölle tai toiseen ajankohtaan.

8 Järjestäjän vastuu

Järjestäjä ei vastaa suorista tai välillisistä vahingoista tai kuluista, jotka aiheutuvat kilpailuun osallistumisesta, palkinnon vastaanottamisesta (pois lukien yllä kohdassa 7 mainitut kustannukset) tai mikäli palkinnon osana olevaa hampaiden valkaisua ei ole mahdollista suorittaa voittajalle esimerkiksi valkaistavien hampaiden tai suun kunnosta johtuen. Järjestäjä ei vastaa toimittamattomista tai kadonneista osallistumisista eikä vahingoista, jotka voivat johtua esimerkiksi puutteellisista verkkoyhteyksistä tai muista teknisistä ongelmista.

Järjestäjän vastuu kilpailun osanottajaa ja/tai voittajaa kohtaan rajoittuu näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoon.

9 Voittajan velvoitteet ja vastuu

Voittajalta edellytetään mallisopimuksen solmimista järjestäjän kanssa.

Sopimuksen mukaisissa mallikuvissa esiintymisen lisäksi voittajan tulee julkaista vähintään kolme kuvaa ja/tai videota kampanjakuvauspäivänä ja Madridin matkan aikana omissa sosiaalisen median -kanavissa (Facebook ja/tai Instagram). Palkinnon saajalla tulee olla voimassa oleva passi ja matkavakuutus.

10 Arpajaisvero

Järjestäjä sitoutuu maksamaan lakisääteisen arpajaisveron näissä virallisissa säännöissä ilmoitetusta palkinnosta.

11 Osallistumiskuvaa koskevat säännöt

Osallistumisessa käytettävän kuvan tulee esittää osallistujaa, sen tulee olla aiemmin julkaisematon ja kuvattu vuoden 2016 aikana. Osallistuja vakuuttaa, että hänellä on täydet oikeudet ja lupa kuvan julkaisuun ja käyttöön. Kuva ei saa loukata kunniaa tai yksityisyyttä, eikä rikkoa Suomen lainsäädäntöä, tekijänoikeuksia, muita immateriaalioikeuksia eikä se saa olla loukkaava, epäsiveellinen tai hyvien tapojen vastainen. Osallistuja sitoutuu puolustamaan järjestäjää kuvaa koskevilta kolmansien osapuolten vaatimuksilta siten, ettei kilpailuun osallistumisesta eikä siihen liittyvän kuvan käytöstä aiheudu järjestäjille mitään kuluja, velvoitteita tai vahinkoa.

Kilpailun voittajien kanssa sovitaan erikseen voittajien julkaisemien kuvien käyttämisessä järjestäjän markkinoinnissa ja viestinnässä.

12 Mallisopimuksen kampanjakuvat

Mallisopimuksen mukaisesti otetut kampanjakuvat kuvataan kesäkuussa 2016 ja järjestäjällä on yksinoikeus ko. kampanjakuviin. Järjestäjä voi käyttää kampanjakuvia markkinoinnissaan ja viestinnässään vuoden 2018 loppuun asti. Kuvia käytetään printti- ja verkkomainonnassa, mutta ei ulko- tai televisiomainonnassa. Kampanjakuvia ei luovuteta kolmansille osapuolille tai jälleenmyyntiin. Voittajilla ei ole oikeutta käyttää kampanjakuvia muissa kaupallisissa projekteissa. Tarkemmat ehdot sovitaan mallisopimuksessa.

13 Henkilötietojen käsittely

Osallistujien henkilötietoja käsitellään kilpailun toteuttamiseksi sekä palkintojen luovuttamiseksi tietosuojaselosteen mukaisesti. Henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin eikä luovuteta kolmannelle osapuolelle.

14 Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia

Osallistumalla kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä.

15 Muut ehdot

Kilpailu ei ole Instagramin sponsoroima, suosittelema eikä sitä järjestetä yhteistyössä sen kanssa. Kilpailun virallisten sääntöjen lisäksi kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan järjestäjästä riippumattomien palveluiden, kuten Facebookin ja Instagramin käyttöehtoja.

Jos osallistujaa on syytä epäillä sääntöjen vastaisesta tai muusta vilpillisestä toiminnasta, järjestäjällä on oikeus sulkea osallistuja pois kilpailusta.

Järjestäjä pidättää oikeuden tehdä muutoksia kilpailuun ja sen sääntöihin ilman erillistä ilmoitusta. Muutoksista ilmoitetaan osoitteessa: valkaisevatotuus.fi.

CLOSE