Mikä tahna minulle sopii?

Huolellisessa hampaiden hoidossa ei ole kyse vain hampaiden harjauksesta aamuin illoin,
vaan myös sopivan hammastahnan käytöstä. Kaikki Yotuel-hammastahnat  puhdistavat
hampaiden pinnan perusteellisesti, suojaavat hampaita reikiintymiseltä ja valkaisevat
hampaita joko poistamalla tummentumia tai kirkastamalla lisäksi hammasluun sävyä.

Yotuel-tuotteet ovat saatavana apteekeista, Sokos- ja Stockmann -tavarataloista sekä
Emotion-myymälöistä.

Hampaideni pinnoilla on värjäytymiä

Classic: Sopii pinnallisten tummentumien poistoon. Ei vaikuta hammasluun väriin.

Pharma: Sopii pinnallisten tummentumien poistoon. Ei vaikuta hammasluun väriin.

All-In-One: Sopii pinnallisten tummentumien poistoon ja valkaisee hellävaraisesti myös hammasluun väriä.

Haluan hellävaraisen valkaisun pintaa syvemmälle

All-In-One. Sopii. Valkaisee tutkitusti hammasluuta ilman hankausta.

Haluan pitää yllä hammaslääkärin tekemää valkaisua

Classic: Sopii. Pitää hampaat puhtaana, eikä tummentumia pääse syntymään hampaiden pinnalle.

Pharma: Sopii. Pitää hampaat puhtaana, eikä tummentumia pääse syntymään hampaiden pinnalle.

All-In-One: Sopii erinomaisesti. Tahna ylläpitää valkaisutuloksen pidempään, koska se sisältää samoja vaikuttavia aineita kuin ammattilaisvalkaisut.

Haluan hammastahnan päivittäiseen käyttöön ja karieksen ennaltaehkäisyyn

Classic: Sopii. Sisältää riittävästi fluoria ja ksylitolia sekä matalavaahtoisena puhdistaa hyvin myös hampaiden välit.

Pharma: Sopii.  Sisältää riittävästi fluoria ja ksylitolia sekä matalavaahtoisena puhdistaa hyvin myös hampaiden välit.

All-In-One: Sopii.  Sisältää runsaasti fluoria ja ksylitolia sekä matalavaahtoisena puhdistaa hyvin myös hampaiden välit. Säännöllisesti käytettynä vahvistaa hammaskiillettä.

Suuni limakalvot ovat herkät ja minulle tulee helposti aftoja

Classic: Sopii, sillä tuote ei sisällä natriumlauryylisulfaattia. Piparmintun maku voi tuntua voimakkaalta.

Pharma: Sopii erityisen hyvin, sillä tuote sisältää B5-vitamiinia, joka hoitaa herkkiä ikeniä ja limakalvoja. Tahna ei sisällä natriumlauryylisulfaattia. Makuna mieto lakritsi.

All-In-One: Sopii, sillä tuote ei sisällä natriumlauryylisulfaattia. WinterGreenin (musta pakkaus) maku on erittäin mieto minttu.

Haluan tahnan joka ei kuluta kiillettä

Classic: Sopii, sillä tuote ei sisällä hankaavia aineita. RDA-arvo 40.

Pharma: Sopii, sillä tuote ei sisällä hankaavia aineita.
RDA-arvo 36. 
B5-vitamiini hoitaa herkkiä limakalvoja.

All-In-One: Sopii, sillä tuote tutkitusti vahvistaa hammaskiillettä eikä sisällä hankaavia aineita. RDA-arvo 82.

Kärsin hampaiden vihlonnasta

Classic: Sopii useimmille, sillä tuote ei sisällä hankaavia aineita.

Pharma: Sopii useimmille, sillä tuote ei sisällä hankaavia aineita.

All-In-One: Sopii, sillä tuoteen sisältämä kaliumfluoridi vähentää vihlontaa. Erityisesti WinterGreen (musta pakkaus), koska se on tahnapohjaltaan pehmeän geelimäinen.

Minulla on sekä muovisia että keraamisia paikkoja sekä laminaatteja

Classic: Sopii. Tahnan valkaiseva aine papaiinientsyymi poistaa pinnalliset värjäymät myös erilaisten paikkamateriaalien pinnoilta niitä vahingoittamatta.

Pharma: Sopii. Tahnan valkaiseva aine papaiinientsyymi poistaa pinnalliset värjäymät myös erilaisten paikkamateriaalien pinnoilta niitä vahingoittamatta.

All-In-One: Sopii varauksin. Ei vahingoita mutta ei myöskään valkaise erilaisia paikkamateriaaleja. Valkaisee vain hammasluuta.

Käytän hammasrautoja

Classic: Sopii. Tahnan valkaiseva aine tehostaa puhdistumista myös rautojen väleistä.

Pharma: Sopii. Tahnan valkaiseva aine tehostaa puhdistumista myös rautojen väleistä.

Fluorihammastahnaa käyttävälle lapselle

Classic: Sopii 7 vuoden iästä alkaen lapsille, jotka voivat käyttää fluorihammastahnaa.

Pharma:Sopii 7 vuoden iästä alkaen lapsille, jotka voivat käyttää fluorihammastahnaa. Lakritsin makuisena nuorten suosikki.

All-In-One: Sopii, mutta vain yli 14-vuotiaille.

Mikä tahna sopii raskauden ja imetyksen aikana?

Classic: Sopii.

All-In-One: Sopii.

Säännöt

Yotuel-mallikilpailun säännöt

1 Järjestäjä

Biocodex Oy (0580158-7)

Karapellontie 6

02610 Espoo

2 Osallistumiskelpoisuus

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt pois lukien työntekijät niistä yhtiöistä, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun järjestelyjen kanssa.

3 Kilpailuaika

Kilpailu alkaa 18.4.2016 ja päättyy 2.5.2016. Voittajat julkistetaan 9.5.2016.

4 Osallistuminen ja voittajan valitseminen

Kilpailuun voi osallistua vain jakamalla kuvan Instagramissa tunnuksella #eimitäänsalattavaa. Jaettujen kuvien perusteella järjestäjä ottaa yhteyttä Instagram-tilien kautta valitsemiinsa voittajaehdokkaisiin ja valitsee heidän keskuudestaan haastattelun ja/tai tapaamisen sekä muun arvioinnin perusteella malliksi ja mainoksen henkeen sopivimmat kaksi lopullista voittajaa. Järjestäjä voi myös päättää olla valitsematta voittajaa ja jakamatta ehtojen kohdassa 6 mainittuja palkintoja.

5 Voittajien julkaiseminen

Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Voittajat myöntävät järjestäjälle oikeuden julkaista heidän nimensä ilman erillistä suostumusta tai korvausta sosiaalisessa mediassa ja/tai valitsemissaan blogeissa ja vlogeissa.

6 Kilpailu on vastikkeeton

Kilpailuun osallistuminen ei edellytä tuotteen ostamista.

7 Palkinto ja sen jakaminen

Palkintoja jaetaan kaksi. Palkintona on mallisopimus kilpailun järjestäjän toteuttamaan mainoskampanjaan liittyen. Mallisopimuksesta ei makseta erillistä korvausta. Lisäksi palkintoon kuuluu matka Madridiin 8.–10.9.2016 (sis. edestakaiset lennot Helsinki-Madrid-Helsinki ja kahden yön majoitus) ja hymyä kaunistava hampaiden valkaisu Clinica Vilaboan tarjoamana Madridissa. Hampaiden valkaisumenetelmä valitaan asiakaskohtaisesti Clinica Vilaboan suosituksen mukaisesti ottaen huomioon asiakkaan hampaat. Lisätietoa valkaisusta löytyy osoitteesta http://www.clinicavilaboa.es/whitening.html.

Voittaja kustantaa itse muut matkasta syntyneet kulut mm. mahdolliset matkakulut Suomessa sekä Madridin-matkan aikana syntyneet ruoka- ja paikallisliikenteen matkakulut.

Palkinnon arvo on noin 1200 euroa. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi eikä sitä voi siirtää toiselle henkilölle tai toiseen ajankohtaan.

8 Järjestäjän vastuu

Järjestäjä ei vastaa suorista tai välillisistä vahingoista tai kuluista, jotka aiheutuvat kilpailuun osallistumisesta, palkinnon vastaanottamisesta (pois lukien yllä kohdassa 7 mainitut kustannukset) tai mikäli palkinnon osana olevaa hampaiden valkaisua ei ole mahdollista suorittaa voittajalle esimerkiksi valkaistavien hampaiden tai suun kunnosta johtuen. Järjestäjä ei vastaa toimittamattomista tai kadonneista osallistumisista eikä vahingoista, jotka voivat johtua esimerkiksi puutteellisista verkkoyhteyksistä tai muista teknisistä ongelmista.

Järjestäjän vastuu kilpailun osanottajaa ja/tai voittajaa kohtaan rajoittuu näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoon.

9 Voittajan velvoitteet ja vastuu

Voittajalta edellytetään mallisopimuksen solmimista järjestäjän kanssa.

Sopimuksen mukaisissa mallikuvissa esiintymisen lisäksi voittajan tulee julkaista vähintään kolme kuvaa ja/tai videota kampanjakuvauspäivänä ja Madridin matkan aikana omissa sosiaalisen median -kanavissa (Facebook ja/tai Instagram). Palkinnon saajalla tulee olla voimassa oleva passi ja matkavakuutus.

10 Arpajaisvero

Järjestäjä sitoutuu maksamaan lakisääteisen arpajaisveron näissä virallisissa säännöissä ilmoitetusta palkinnosta.

11 Osallistumiskuvaa koskevat säännöt

Osallistumisessa käytettävän kuvan tulee esittää osallistujaa, sen tulee olla aiemmin julkaisematon ja kuvattu vuoden 2016 aikana. Osallistuja vakuuttaa, että hänellä on täydet oikeudet ja lupa kuvan julkaisuun ja käyttöön. Kuva ei saa loukata kunniaa tai yksityisyyttä, eikä rikkoa Suomen lainsäädäntöä, tekijänoikeuksia, muita immateriaalioikeuksia eikä se saa olla loukkaava, epäsiveellinen tai hyvien tapojen vastainen. Osallistuja sitoutuu puolustamaan järjestäjää kuvaa koskevilta kolmansien osapuolten vaatimuksilta siten, ettei kilpailuun osallistumisesta eikä siihen liittyvän kuvan käytöstä aiheudu järjestäjille mitään kuluja, velvoitteita tai vahinkoa.

Kilpailun voittajien kanssa sovitaan erikseen voittajien julkaisemien kuvien käyttämisessä järjestäjän markkinoinnissa ja viestinnässä.

12 Mallisopimuksen kampanjakuvat

Mallisopimuksen mukaisesti otetut kampanjakuvat kuvataan kesäkuussa 2016 ja järjestäjällä on yksinoikeus ko. kampanjakuviin. Järjestäjä voi käyttää kampanjakuvia markkinoinnissaan ja viestinnässään vuoden 2018 loppuun asti. Kuvia käytetään printti- ja verkkomainonnassa, mutta ei ulko- tai televisiomainonnassa. Kampanjakuvia ei luovuteta kolmansille osapuolille tai jälleenmyyntiin. Voittajilla ei ole oikeutta käyttää kampanjakuvia muissa kaupallisissa projekteissa. Tarkemmat ehdot sovitaan mallisopimuksessa.

13 Henkilötietojen käsittely

Osallistujien henkilötietoja käsitellään kilpailun toteuttamiseksi sekä palkintojen luovuttamiseksi tietosuojaselosteen mukaisesti. Henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin eikä luovuteta kolmannelle osapuolelle.

14 Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia

Osallistumalla kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä.

15 Muut ehdot

Kilpailu ei ole Instagramin sponsoroima, suosittelema eikä sitä järjestetä yhteistyössä sen kanssa. Kilpailun virallisten sääntöjen lisäksi kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan järjestäjästä riippumattomien palveluiden, kuten Facebookin ja Instagramin käyttöehtoja.

Jos osallistujaa on syytä epäillä sääntöjen vastaisesta tai muusta vilpillisestä toiminnasta, järjestäjällä on oikeus sulkea osallistuja pois kilpailusta.

Järjestäjä pidättää oikeuden tehdä muutoksia kilpailuun ja sen sääntöihin ilman erillistä ilmoitusta. Muutoksista ilmoitetaan osoitteessa: valkaisevatotuus.fi.

CLOSE