“Olen ollut Yotuelin uskollinen käyttäjä jo 20 vuotta. En muista aikaa ennen Yotuelia.”

Yotuel-tuotteilla hampaiden valkaisu on turvallista, nopeaa ja vaivatonta. Lisäksi ne huolehtivat suusi ja hampaidesi hyvinvoinnista. Yotuel-tuotteet eivät vahingoita hammaskiillettä, ja ainutlaatuisen koostumuksensa ansiosta ne puhdistavat hampaat perusteellisesti sekä suojaavat niitä reikiintymiseltä. Yotuelin vaahtoamattomat tahnat sopivat henkilöille, joilla on herkät limakalvot, sekä aftoista kärsiville. Yotuel-tuotteista löydät tarpeesi mukaiset ratkaisut pinnallisten tummentumien poistosta ammattilaisten tekemiin valkaisuihin.

Tummentumia poistavat hammastahnat

Yotuel Classic ja Pharma-tahnat

Yotuel Classic ja Pharma-tahnat valkaisevat hampaita poistamalla esim. kahvin, teen, punaviinin ja tupakan aiheuttamia tummentumia hampaiden pinnalta. Niiden valkaisuteho perustuu kahden luonnon ainesosan yhteisvaikutukseen: papaijasta saatavan proteolyyttisen papaiinientsyymin, joka valkaisee hampaita, ja koivusta saatavan ksylitolin, joka ehkäisee kariesbakteerien kasvua ja hampaiden reikiintymistä.

Lisätietoja

Valkaisevat hammastahnat

All-In-One-hammastahnat

All-In-One-hammastahojen valkaisuteho perustuu karbamidiperoksidiin. Ne eivät vain poista esim. kahvin, teen ja tupakan aiheuttamia tummentumia, vaan säännöllisesti käytettynä myös valkaisevat hammasluun sävyä muutamalla asteella. Silmin havaittavia tuloksia on mahdollista saada jo kahden viikon säännöllisellä käytöllä.(**

Lisätietoja

Itsehoitovalkaisut

Valkaisukynä Yotuel Pen

Yotuel Pen -valkaisukynä poistaa esimerkiksi kahvin, teen ja tupakan aiheuttamia tummentumia sekä valkaisee hammasluun sävyä.  Vaikuttavana aineena on 0,3 % karbamidiperoksidi. Valkaisukynää voi käyttää useita kertoja päivässä, missä ja milloin vain. Mintun maku raikastaa hengitystä.

Lisätietoja

Yotuel Patient-kotivalkaisu

Yotuel Patient-kotivalkaisu sisältää karbamidiperoksidin (16 %) lisäksi ksylitolia ja kaliumfluoridia. Tuote sopii potilaille, jotka haluavat helpon ja hellävaraisen kotivalkaisuhoidon ammattilaisen opastamana, sekä vastaanottovalkaisun jatko- ja ylläpitohoidoksi. Tuote saatavilla vain hammaslääkäriasemilta.

Lisätietoja

Yotuel Ammattilaistuotteet

Ammattilaisten tekemä hampaiden valkaisu

Tehokkain ja nopein tapa valkaista hampaat on suunhoidon ammattilaisen tekemä hampaiden valkaisu. Yotuel-tuotesarjaan kuuluu myös ammattilaiskäyttöön tarkoitettuja valkaisutuotteita.

Lisätietoja

Yotuel Patient -kotivalkaisu

Yotuel Patient (16 % karbamidiperoksidi) on kotikäyttöön tarkoitettu valkaisugeeli. Tuote sopii henkilöille, jotka haluavat helpon ja hellävaraisen kotivalkaisuhoidon ammattilaisen opastamana, sekä vastaanottovalkaisun jatko- ja ylläpitohoidoksi.

Lisätietoja

Yotuel Office

Yotuel Office -valkaisumenetelmä on hellävarainen ja nopea. Tuote sisältää karbamidiperoksidia, ksylitolia ja kaliumfluoridia. Käsittelyaika on 20 minuuttia, ja käsittely voidaan uusia saman tien.

Yotuel Special

Yotuel Special -valkaisumenetelmä on tehokas ja helppokäyttöinen. Tuote sisältää vetyperoksidia, ksylitolia ja kaliumfluoridia. Käsittelyaika on 2-3 x 15 minuuttia.

Täydentävät valkaisutuotteet

Yotuel -suuvesi

Yotuel-suuvesi tehostaa Yotuel-sarjan hammastahnojen vaikutusta. Se estää hammaskiven muodostumista sisältämänsä pyrofosfaatin avulla ja auttaa pitämään hampaat puhtaina ja luonnollisen valkoisina.

Lisätietoja