Raikas hengitys – luonnollisesti

Pahanhajuinen hengitys eli halitoosi on yleinen vaiva – siitä kärsii jopa 50 % väestöstä. Yotuel Breath -tuotteet on tarkoitettu halitoosin eli pahanhajuisen hengityksen raikastamiseen. Yotuel Breath -tuotteet vaikuttavat pahaa hajua tuottaviin bakteereihin ja niiden aineenvaihduntatuotteisiin. Vaikuttavina aineina ovat luonnon omat aineet, kuten oliivi-, piparminttu- ja persiljansiemenöljy. Näillä aineilla on kyky vähentää halitoosia aiheuttavien bakteereiden kasvua sekä sitoa itseensä pahaa hajua aiheuttavien bakteereiden aineenvaihduntatuotteita.

Yotuel Breath -tuotesarja sopii päivittäiseen käyttöön. Tuotteet eivät sisällä suun luontaiseen bakteeritasapainoon vaikuttavia (kuten klooriheksidiini tai alkoholi) tai hampaita värjääviä aineita.

Yotuel Breath -suusuihke

Yotuel Breath -suusuihke kapseloi pahanhajuista hengitystä aiheuttavat haihtuvat rikkiyhdisteet (VSC) antaen raikkaan hengityksen. Patentoitu koostumus sisältää ekstraneitsytoliiviöljyä ja eteerisiä öljyjä, jotka poistavat pahanhajuista hengitystä tehokkaasti ja luonnollisesti. Ksylitoli auttaa ehkäisemään hampaiden reikiintymistä.

Lisätietoja

Yotuel Breath -kapselit

Ainutlaatuiset Yotuel Breath -kapselit on tarkoitettu vatsasta lähtöisin olevan pahanhajuisen hengityksen raikastamiseen.

Yotuel Breath –tuotesarjan patentoidut kapselit ovat maailmanlaajuisesti ainutlaatuinen lievitys vatsaperäiseen halitoosiin. Kapseleiden sisältämät öljyt ja muut vaikuttavat aineet sitovat halitoosin aiheuttajat jo vatsalaukussa ja estävät niiden nousemisen hengitysilmaan ja imeytymisen verenkiertoon. Lisäksi ne raikastavat hengitystä.

Lisätietoja