Tietoinen läsnäolo -harjoitus hampaita harjatessa

Haluatko olla enemmän läsnä ja tietoinen nykyhetkestä? Harjoittele läsnäoloa hampaita harjatessa yes girl -hyvinvointiblogin neuvoilla. Näiden neuvojen avulla voit tuoda tietoisen läsnäolon harjoituksia osaksi arkeasi.

”Tämä useasti tylsältä tuntuva pakko tehdään monesti autopilotti päällä, mutta itse asiassa näissä minuuteissa piilee mahdollisuus, vaikka mihin. Me yes girlit olemme kesän ajan pyrkineet keskittämään huomiomme tietoisuuteen hammaspesulla, aamuin illoin eli yhteensä 6 minuutin ajan”, kannustavat yes girl -hyvinvointiblogin Kriselda Mustonen ja Petra Wettenranta.

Yes girlin tiedostava hampaidenpesu

Ota hammasharja käteesi ja tunne sen paino. Levitä Yotuelin All-in-One -hammastahnaa harjallesi. Muista että pieni määrä riittää. Huomaa mitä tapahtuu suussasi, ennen kuin edes aloitat harjaamista. Hengitä nenän kautta hitaasti, sulje ehkä silmäsi. Aloita harjaaminen. Maista hammastahnan raikkaus. Rentouta niska ja leukasi. Löysää otettasi hammasharjasta. Tunne harjan liike sekä sen harjakset hampaissa ja ikenissä saakka. Kokeile harjaamista myös toisella kädelläsi, äläkä tuomitse (ehkä kehnoa) yritystäsi. Kun huuhtelet suusi, hengitä syvään nenän kautta ja tunne viileys suussasi. Huomaa kielelläsi ihana puhtaiden hampaiden pinta. Tunne kiitollisuutta hampaitasi kohtaan ja kaikkeen siihen mihin ne pystyvät – pureskelemaan, hymyilemään ja puhumaan.

Panosta myös hammastahnaan

Suun kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kannalta on myös tärkeää, että puhdistat hampaasi oikeilla tuotteilla. Petran ja Kriseldan luottotuote on Yotuelin All-In-On -hammastahna.

”Huolellisessa hampaiden hoidossa ei ole kyse vain hampaiden harjauksesta aamuin illoin, vaan myös sopivan hammastahnan käytöstä. Kaikki Yotuel-hammastahnat puhdistavat hampaiden pinnan perusteellisesti, suojaavat hampaita reikiintymiseltä ja valkaisevat”, Petra ja Kriselda kertovat.

Kokeile siis seuraavan kerran, kun harjaat hampaitasi, tietoista läsnäoloa. Pian huomaat nauttivasi hampaiden pesusta kaikilla aisteilla ja lopputuloksena on puhtaat ja valkoiset hampaat!

Tutustu yes girlin tiedostavaan hampaiden pesuun lisää täältä.