Yes girlin vinkit suun ja hampaiden hyvinvointiin

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ

Yes girl on suosittu hyvinvointiblogi, jossa Petra Wettenranta ja Kriselda Mustonen puhuvat paljon hampaiden hoidosta ja suun hyvinvoinnista. He jakavat blogissaan hyödyllisiä vinkkejä hampaidenhoitoon ja kauniin hymyn ylläpitoon.

Suun hyvinvointi osaksi aamurutiinia

Petran ja Kriseldan aamurutiineihin kuuluvat aamupuuro, kiitollisuuspäiväkirja ja kielen puhdistaminen sekä huolellinen hampaiden harjaus. He harjaavat hampaita joka aamu kolmen minuutin ajan ja heillä tärkeä neuvo, jota kannattaa noudattaa aamuin illoin hampaita harjatessa.

 ”Harjauksen päätyttyä tahna tulee sylkeä pois suusta, mutta sitä ei kannata huuhtoa vedellä pois. Näin kaikki hyvät aineet jäävät hampaiden pinnalle vaikuttamaan edelleen”, yes girlit vinkkaavat.

Valitse oikea hammastahna

Petran ja Kriseldan luottotahna on fluoria sisältävä Yotuelin All-In-One -hammastahna. Kyseinen hammastahna on vakiinnuttanut paikkansa Kriseldan ja Petran suosikkilistalla, sillä se pitää hyvää huolta hampaista ja samalla valkaisee niitä turvallisesti ja hellävaraisesti. Erityisesti All-In-One -tahnan vaahtoamattomuus kerää kiitosta.

”Yotuelin tahnat eivät vaahtoa, ja tästä haluammekin antaa heille isot kiitokset, sillä vaahtoamattomuus johtuu siitä, ettei tuotteissa ole käytetty ainetta nimeltä natriumlauryylisulfaatti”, Petra ja Kriselda hehkuttavat.

 

Lue alkuperäinen artikkeli täältä. >>