Tummentumia poistavat tahnat – Yotuel Classic ja Pharma

Classic-hammastahna on piparmintun ja Pharma miedosti minttulakritsin makuinen. Pharma sisältää lisäksi B5-vitamiinia, joka hoitaa ikeniä ja limakalvoja. Pharma sopiikin eritysesi henkilöille, joilla on herkät limakalvot.

Classic- ja Pharma -tahnat poistavat tummentumat myös erilaisten pinnoite- ja paikkamateriaalien pinnoilta.

Hammastahna, joka ei hankaa

Hampaiden valkaisu Classic- ja Pharma -tahnoilla on turvallista, koska ne eivät hankaa hammaskiillettä.  Classic-tahnan hankausarvo (RDA) on 40 ja Pharman 36. Hammastahnaa pidetään kiilteelle turvallisena, kun hankausarvo on alle 100. Yliopistotutkimukset ovat osoittaneet, että näitä tahnoja on turvallista käyttää päivittäin. (*Indiana Dental University (USA))

Koostumus

Yotuel Classic- ja Pharma-tahnat eivät sisällä vaahtoavaa natriumlauryylisulfaattia, joten ne sopivat erinomaisesti henkilöille, jotka saavat herkästi aftoja. Tahnojen pH on sama kuin terveen suun, eli neutraali.

Kansainvälisesti patentoidun koostumuksensa ansiosta tahnojen aineosat toimivat samanaikaisesti. Siksi ne poistavat proteiini- ja bakteeriplakkia ja ehkäisevät sen muodostumista, puhdistavat hampaat perusteellisesti sekä suojavat niitä mahdollisilta vaurioilta. Tahnojen sisältämä natriummonofluorofosfaatti on sataprosenttisesti aktiivista fluoridia, joka on tärkeä aineosa reikiintymisen ehkäisemisessä. Classic- ja Pharma-tahnojen sisältämä fluori voi jopa pysäyttää jo alkaneen reiän muodostumisen.

Classic- ja Pharma-tahnojen koostumus: papaiinientsyymi, ksylitoli 10 %, Fluoridi (1450ppm F-). Fluori on natriummonofluorofosfaattia, joka on tehokas fluoriyhdistelmä karieksen ehkäisyssä.

Valkaisutulokset

Parhaan valkaisutuloksen saat käyttämällä Classic- ja Pharma-tahnoja 3 minuuttia 3 kertaa päivässä. Tuloksia saat myös pesemällä hampaat 2 kertaa päivässä, tällöin tulokset näkyvät vain hieman pidemmällä viiveellä. Tärkeää on, että harjaat 3 minuuttia kerrallaan, jotta tuote ehtii vaikuttaa tarpeeksi pitkään hampaan pinnalla.

Apteekista, Stockmann- ja Sokos-tavarataloista sekä Emotion-erikoisliikkeistä.

Mihin Yotuel Classic- ja Pharma- hammastahnojen hampaiden valkaisu perustuu?
Miten Classic ja Pharma eroavat toisistaan?
Voiko Yotuel-hammastahnoja käyttää jatkuvasti?
Voiko aftaherkkä henkilö käyttää Yotuel-tuotteita?
Mikä aiheuttaa tummentumat ja värjäytymät hampaisiin?
Sopivatko Yotuel-tuotteet myös lapsille?

Harjauksen päätyttyä tahna tulee sylkeä pois suusta, mutta sitä ei pidä huuhtoa vedellä pois. Näin kaikki hyvät aineet jäävät hampaiden pinnalle vaikuttamaan edelleen.

Yotuel Classic ja Pharma