Voiko Yotuel-hammastahnoja käyttää jatkuvasti?

Kyllä voi. Yotuel-hammastahnojen teho ei perustu hankaukseen vaan papaiinientsyymiin tai karbamidiperoksidiin. Classic-, Pharma- Green ja Erosion-tahnojen hankausarvot (relative dentin abrasivity, RDA) ovat hyvin matalat eli Green 14, Pharma 36 ja Classic 40, joten ne eivät vaurioita kiillettä jatkuvassakaan käytössä. Yotuel Erosion teeth & gums myös palauttaa vaurioitunutta kiillettä.

Yotuel All-In-One SnowMint ja WinterGreen-hammastahnat ovat ensimmäisiä valkaisevia hammastahnoja, jotka todistetusti vahvistavat hammaskiillettä. (* Effects of carbamide peroxide containing bleaching agents on the morphology and subsurface hardness of enamel. Journal of Clinical Pediatric Dentistry (Ma, USA 2001)
(Sisältää natriummonofluorofosfaattia, ksylitolia, kalsiumfosfaattia, jotka remineralisoivat hammaskiillettä sekä ehkäisevät kariesta.) All-In-One-tahnojen hankausarvo on 82.

Yotuel-hammastahnat sisältävät riittävästi fluoria (1450ppm) ja ksylitolia (10-11 %) karieksen ehkäisyyn, joten myös tämän vuoksi ne soveltuvat jatkuvaan käyttöön.

Hammastahnaa pidetään kiilteelle turvallisena, kun hankausarvo on alle 100.