Sopivatko Yotuel-tuotteet myös lapsille?

Classic ja Pharma -hammastahnojen käyttö on suositeltavaa yli 7-vuotiaille lapsille, koska niiden tahnapohjassa on riittävästi natriumfluoridia (0,32 %) ja ksylitolia (10 %) karieksen ehkäisyyn.

Tahnat eivät sisällä natriumlauryylisulfaattia, joka saattaa ärsyttää limakalvoja pesemällä pois niiden luontaisen suojakerroksen. Natriumlauryylisulfaatin on todettu myös herkistävän aftojen syntymiselle.
Classic- ja Pharma-tahnoissa sekä purukumeissa on papaijasta saatavaa papaiinientsyymiä, joka pilkkoo hampaiden pinnalle ravinnosta kertyviä proteiini- eli valkuaisverkostoja. Näihin verkostoihin kiinnittyvät myös helposti plakki ja hammaskivi. Hampaat on helpompi pitää puhtaina Classic- ja Pharma-tahnojen avulla, joissa entsymiit tehostavat hampaiden puhdistumista.

Purukumeja voi huoletta suositella lapsille. Niissä ei ole lainkaan sokeria makeutusaineena ja mukana on myös ksylitoli (10 %).
Koko perhe voi käyttää Yotuel-sarjan suuvettä.

Sen sijaan Yotuel Pen-valkaisukynän sekä Yotuel All-In-One-hammastahnan käyttöä ei suositella alle 14-vuotiaille lapsille, koska hampaiden kiilteen kehittyminen on vielä kesken.