VALKAISEVAT TOTUUDET

Oma hammastahnasi ei ehkä ole sitä mitä luulit. Uskallatko lukea pari faktaa?

Entäs se kiille?

 

Useissa valkaisevissa hammastahnoissa ns. hankausarvo on korkea, jolloin kiille kuluu. Yotuel valkaisee kiillettä hankaamatta.

Uskotko ammattilaisia?

 

Yotuel-hammastahnat ovat hammaslääkärien kehittämiä. Siksi tuotteet paitsi valkaisevat myös hoitavat hampaita.

Mikä hankausarvo?

 

Päivittäin käytettävää hammastahnaa pidetään turvallisena, kun sen hankausarvo on alle 100. Yotuelilla se on 36–82 tuotevariantista riippuen. Valtaosassa hammastahnoja hankausarvoa ei ilmoiteta.

Kestääkö vaikutus?

 

Useimmat valkaisevat hammastahnat antavat hetkellisen efektin, joka perustuu optiseen harhaan. Yotuel valkaisee puhdistamalla hampaan pinnan ja tuo hammasluun oman sävyn esiin.

Tummentuneet hampaat?

 

Yotuel All-in-One vaikuttaa pintaa syvemmällä. Se kirkastaa vuosien saatossa tummentunutta hammasluun sävyä.

Fluori ja ksylitoli?

 

Yotuel-hammastahnat sisältävät ksylitolia vähintään 10 %. Yhdessä aktiivisen fluorin ja papaiinientsyymin kanssa tämä määrä ksylitolia auttaa karieksen ennaltaehkäisyssä.

Pitääkö vaahdota?

 

Vaahdon määrä ei kerro pesutehosta. Yotuel-hammastahnat eivät vaahtoa, siksi ne puhdistavat tehokkaasti ja hellästi myös hammasväleistä. Vaahtoutumaton tahna on myös helppo jättää vaikuttamaan hampaisiin pesun jälkeen.

Herkkä suu?

 

Yotuel-tuotteet sopivat myös herkälle suulle, toisin kuin vaahtoavat hammastahnat.

Voiko Yotueliin luottaa?

 

Kyllä. Yotuel-valkaisutuotteet ovat myös ammattilaisten käytössä.

Hammaslääkäreiden kehittämä Yotuel on ollut yli 20 vuotta markkinoilla, sitä myydään yli 70 maassa, ja valmistajalla on yli 130 suunhoidon patenttia.

Mistä Yotuelia saa?

 

Hammaslääkäreiden kehittämät Yotuel-hammastahnat ja -tuotteet löydät apteekeista, apteekkien verkkokaupoista, Stockmannilta, Sokokselta ja Emotionista.

MALLIKOKE​LAAT