Valkaisevat All-In-One-hammastahnat

Wintergreen-hammastahna (musta pakkaus) on miedosti mintun makuinen. Wintergreenissä on nyt uusi, tahnamainen koostumus aikaisemman geelimäisen koostumuksen sijaan. Snowmint (valkoinen pakkaus) on maultaan raikkaampi minttu ja koostumukseltaan tahnamainen.

Hammastahna, joka ei hankaa

Hampaiden valkaisu All-In-One-tahnoilla on turvallista, koska ne eivät hankaa hammaskiillettä. Tahnojen hankausarvo (RDA) on 82. Hammastahnaa pidetään kiilteelle turvallisena, kun hankausarvo on alle 100. Yotuel All-In-One SnowMint- ja WinterGreen -hammastahnat ovat valkaisevia hammastahnoja, jotka todistetusti vahvistavat hammaskiillettä.* (Sisältää karbamidiperoksidia, ksylitolia, kaliumfluoridia, jotka remineralisoivat hammaskiillettä sekä ehkäisevät kariesta.)

Koostumus

All-In-One-tahnat eivät sisällä vaahtoavaa natriumlauryylisulfaattia, joten tahnat sopivat erinomaisesti henkilöille, jotka saavat herkästi aftoja. Vaahtoamattomina ne myöskin puhdistavat hampaat tehokkaasti hammasvälejä myöten.

Fluorimuotona näissä hammastahnoissa on kaliumfluoridi, joka vähentää tehokkaasti hampaiden vihlontaa.

All-In-One-tahnojen koostumus: karbamidiperoksidi 0,3 %, ksylitoli 11 %, kaliumfluoridi 1470 ppm, kalsiumfosfaatti. 6-vuotiaat ja sitä nuoremmat lapset: käytä herneen kokoinen määrä ja valvo hampaiden pesua, jotta lapsi nielisi hammastahnaa mahdollisimman vähän. Muita fluorivalmisteita käytettäessä, konsultoi hammaslääkäriä tai lääkäriä.

Valkaisutulokset

Jos sinulla on hammasraudat, neuvottele tuotteen käytöstä hoitavan hammaslääkärin kanssa ennen käytön aloittamista. All-In-One-tahnat valkaisevat vain orgaanista hammasta, eivät posliini-, muovi- tai keramiikkapaikkoja tai -kruunuja.

Parhaan valkaisutuloksen saat käyttämällä All-In-Onea 3 minuuttia 3 kertaa päivässä. Tuloksia saat myös pesemällä hampaat 2 kertaa päivässä, tällöin tulokset näkyvät vain hieman pidemmällä viiveellä. Tärkeää on, että harjaat 3 minuuttia kerrallaan, jotta tuote ehtii vaikuttaa tarpeeksi pitkään hampaan pinnalla.

Apteekista, Stockmann- ja Sokos-tavarataloista sekä Emotion-erikoisliikkeistä.

(* Effects of carbamide peroxide containing bleaching agents on the morphology and subsurface hardness of enamel. Journal of Clinical Pediatric Dentistry Ma, USA 2001

(** Mehtola, Salmi 2010. Vaalentaako Yotuel All-In-One-hammastahna hampaita?)

Mihin All-In-One tahnojen hampaiden valkaisu perustuu?
Miten All-In-One SnowMint- ja WinterGreen-tahnat eroavat toisistaan?
Voiko Yotuel-hammastahnoja käyttää jatkuvasti?
Voiko aftaherkkä henkilö käyttää Yotuel-tuotteita?
Mikä aiheuttaa tummentumat ja värjäytymät hampaisiin?

Harjauksen päätyttyä tahna tulee sykeä pois suusta, mutta sitä ei pidä huuhtoa vedellä pois. Näin kaikki hyvät aineet jäävät hampaiden pinnalle vaikuttamaan edelleen.

Halutessasi nopeammin valkaisutuloksia, voit harjata hampaat All-In-One-hammastahnalla aamuin illoin ja käyttää päivällä lisänä Yotuel Peniä.

All-In-One-tahnat ovat oiva tapa ylläpitää suunhoidon ammattilaisen tekemän valkaisun tulosta pidempään.

 

Säännöt

Yotuel-mallikilpailun säännöt

1 Järjestäjä

Biocodex Oy (0580158-7)

Karapellontie 6

02610 Espoo

2 Osallistumiskelpoisuus

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt pois lukien työntekijät niistä yhtiöistä, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun järjestelyjen kanssa.

3 Kilpailuaika

Kilpailu alkaa 18.4.2016 ja päättyy 2.5.2016. Voittajat julkistetaan 9.5.2016.

4 Osallistuminen ja voittajan valitseminen

Kilpailuun voi osallistua vain jakamalla kuvan Instagramissa tunnuksella #eimitäänsalattavaa. Jaettujen kuvien perusteella järjestäjä ottaa yhteyttä Instagram-tilien kautta valitsemiinsa voittajaehdokkaisiin ja valitsee heidän keskuudestaan haastattelun ja/tai tapaamisen sekä muun arvioinnin perusteella malliksi ja mainoksen henkeen sopivimmat kaksi lopullista voittajaa. Järjestäjä voi myös päättää olla valitsematta voittajaa ja jakamatta ehtojen kohdassa 6 mainittuja palkintoja.

5 Voittajien julkaiseminen

Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Voittajat myöntävät järjestäjälle oikeuden julkaista heidän nimensä ilman erillistä suostumusta tai korvausta sosiaalisessa mediassa ja/tai valitsemissaan blogeissa ja vlogeissa.

6 Kilpailu on vastikkeeton

Kilpailuun osallistuminen ei edellytä tuotteen ostamista.

7 Palkinto ja sen jakaminen

Palkintoja jaetaan kaksi. Palkintona on mallisopimus kilpailun järjestäjän toteuttamaan mainoskampanjaan liittyen. Mallisopimuksesta ei makseta erillistä korvausta. Lisäksi palkintoon kuuluu matka Madridiin 8.–10.9.2016 (sis. edestakaiset lennot Helsinki-Madrid-Helsinki ja kahden yön majoitus) ja hymyä kaunistava hampaiden valkaisu Clinica Vilaboan tarjoamana Madridissa. Hampaiden valkaisumenetelmä valitaan asiakaskohtaisesti Clinica Vilaboan suosituksen mukaisesti ottaen huomioon asiakkaan hampaat. Lisätietoa valkaisusta löytyy osoitteesta http://www.clinicavilaboa.es/whitening.html.

Voittaja kustantaa itse muut matkasta syntyneet kulut mm. mahdolliset matkakulut Suomessa sekä Madridin-matkan aikana syntyneet ruoka- ja paikallisliikenteen matkakulut.

Palkinnon arvo on noin 1200 euroa. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi eikä sitä voi siirtää toiselle henkilölle tai toiseen ajankohtaan.

8 Järjestäjän vastuu

Järjestäjä ei vastaa suorista tai välillisistä vahingoista tai kuluista, jotka aiheutuvat kilpailuun osallistumisesta, palkinnon vastaanottamisesta (pois lukien yllä kohdassa 7 mainitut kustannukset) tai mikäli palkinnon osana olevaa hampaiden valkaisua ei ole mahdollista suorittaa voittajalle esimerkiksi valkaistavien hampaiden tai suun kunnosta johtuen. Järjestäjä ei vastaa toimittamattomista tai kadonneista osallistumisista eikä vahingoista, jotka voivat johtua esimerkiksi puutteellisista verkkoyhteyksistä tai muista teknisistä ongelmista.

Järjestäjän vastuu kilpailun osanottajaa ja/tai voittajaa kohtaan rajoittuu näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoon.

9 Voittajan velvoitteet ja vastuu

Voittajalta edellytetään mallisopimuksen solmimista järjestäjän kanssa.

Sopimuksen mukaisissa mallikuvissa esiintymisen lisäksi voittajan tulee julkaista vähintään kolme kuvaa ja/tai videota kampanjakuvauspäivänä ja Madridin matkan aikana omissa sosiaalisen median -kanavissa (Facebook ja/tai Instagram). Palkinnon saajalla tulee olla voimassa oleva passi ja matkavakuutus.

10 Arpajaisvero

Järjestäjä sitoutuu maksamaan lakisääteisen arpajaisveron näissä virallisissa säännöissä ilmoitetusta palkinnosta.

11 Osallistumiskuvaa koskevat säännöt

Osallistumisessa käytettävän kuvan tulee esittää osallistujaa, sen tulee olla aiemmin julkaisematon ja kuvattu vuoden 2016 aikana. Osallistuja vakuuttaa, että hänellä on täydet oikeudet ja lupa kuvan julkaisuun ja käyttöön. Kuva ei saa loukata kunniaa tai yksityisyyttä, eikä rikkoa Suomen lainsäädäntöä, tekijänoikeuksia, muita immateriaalioikeuksia eikä se saa olla loukkaava, epäsiveellinen tai hyvien tapojen vastainen. Osallistuja sitoutuu puolustamaan järjestäjää kuvaa koskevilta kolmansien osapuolten vaatimuksilta siten, ettei kilpailuun osallistumisesta eikä siihen liittyvän kuvan käytöstä aiheudu järjestäjille mitään kuluja, velvoitteita tai vahinkoa.

Kilpailun voittajien kanssa sovitaan erikseen voittajien julkaisemien kuvien käyttämisessä järjestäjän markkinoinnissa ja viestinnässä.

12 Mallisopimuksen kampanjakuvat

Mallisopimuksen mukaisesti otetut kampanjakuvat kuvataan kesäkuussa 2016 ja järjestäjällä on yksinoikeus ko. kampanjakuviin. Järjestäjä voi käyttää kampanjakuvia markkinoinnissaan ja viestinnässään vuoden 2018 loppuun asti. Kuvia käytetään printti- ja verkkomainonnassa, mutta ei ulko- tai televisiomainonnassa. Kampanjakuvia ei luovuteta kolmansille osapuolille tai jälleenmyyntiin. Voittajilla ei ole oikeutta käyttää kampanjakuvia muissa kaupallisissa projekteissa. Tarkemmat ehdot sovitaan mallisopimuksessa.

13 Henkilötietojen käsittely

Osallistujien henkilötietoja käsitellään kilpailun toteuttamiseksi sekä palkintojen luovuttamiseksi tietosuojaselosteen mukaisesti. Henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin eikä luovuteta kolmannelle osapuolelle.

14 Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia

Osallistumalla kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä.

15 Muut ehdot

Kilpailu ei ole Instagramin sponsoroima, suosittelema eikä sitä järjestetä yhteistyössä sen kanssa. Kilpailun virallisten sääntöjen lisäksi kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan järjestäjästä riippumattomien palveluiden, kuten Facebookin ja Instagramin käyttöehtoja.

Jos osallistujaa on syytä epäillä sääntöjen vastaisesta tai muusta vilpillisestä toiminnasta, järjestäjällä on oikeus sulkea osallistuja pois kilpailusta.

Järjestäjä pidättää oikeuden tehdä muutoksia kilpailuun ja sen sääntöihin ilman erillistä ilmoitusta. Muutoksista ilmoitetaan osoitteessa: valkaisevatotuus.fi.

CLOSE